< Terug naar het overzicht

Vacature Medior/Senior Adviseur Smart Energy Hubs
17-11-2021

Bekijk hier de volledige vacaturetekst in PDF-formaat

OVER REPOWERED

Hernieuwbare energie op het juiste moment, op de juiste plaats tegen de juiste prijs. Repowered is in 2019 door Jeroen van den Berg en Dirk Jan Masselink opgericht. Vanuit jarenlange ervaring in de energiesector willen wij via Repowered een concrete bijdrage leveren aan een toekomstbestendig, duurzaam èn kostenefficiënt energiesysteem. Onze focus en kracht ligt daarbij op het aanjagen, regisseren, ontwikkelen en uitvoeren van flexibiliteits-oplossingen en systeemintegratie. Vanuit ons kantoor in Groningen werken we inmiddels met zeven man aan opdrachten en projecten rondom deze thema’s. Onze opdrachtgevers zijn zowel marktpartijen, zoals ontwikkelaars van zonneprojecten en energieleveranciers, energie-coöperaties en lokale overheden (gemeentes, waterschappen en provincies). Voor de verdere ontwikkeling van onze advieswerkzaamheden zijn wij op zoek naar een medior/senior adviseur/business developer Smart Energy Hubs.

OVER DE FUNCTIE

Je adviseert en begeleidt klanten in complexe vraagstukken rondom de ontwikkeling van Smart Energy Hubs, met daarbij specifieke aandacht voor de rol van groene waterstof. Je bent een sparringpartner voor management- en directieteam op zowel strategisch- , als tactisch niveau. Als medior/senior adviseur/business developer ben je medeverantwoordelijk voor het verwerven en uitvoeren van projecten waarmee overheden en bedrijven in staat zijn de energietransitie te versnellen.

WIJ BIEDEN

Een prachtige werkplek op het Suikerterrein in Groningen . De samenwerking in een team van ondernemende collega’s die het verschil willen maken. Vrijheid om je werk uit te voeren op een manier die voor jou goed werkt. Een dienstverband in loondienst tegen nette voorwaarden, maar bovenal een dynamische en inspirerende omgeving waarin je werkt aan projecten die maatschappelijk zeer relevant zijn.

SOLLICITATIE OF VRAGEN

Word jij enthousiast van ons aanbod en wil je graag bij Repowered aan de slag om hernieuwbare energie op het juiste moment, op de juiste plaats en tegen de juiste prijs beschikbaar te maken? Aarzel dan niet en solliciteer door jouw motivatie en cv te sturen naar Jeroen van den Berg: . Wil je meer weten over Repowered of de vacature ook dan kun je contact opnemen met Jeroen, via of 06-213652853.

Bekijk hier de volledige vacaturetekst in PDF-formaat