Ons Team

Dirk Jan Masselink | Co-Founder

Dirk Jan haalt energie en motivatie uit het bedenken, evalueren en implementeren van nieuwe business concepten op het gebied van duurzame energie en mobiliteit. Als co-founder van ServiceHouse heeft hij ervaring als ondernemer. Doordat Dirk Jan voor zowel energieleveranciers, netbeheerders en overheden heeft gewerkt, is hij in staat om energievraagstukken vanuit een brede multidisciplinaire invalshoek aan te pakken. 

06 12 03 50 82

Jeroen Jansen – Junior Advisor

Jeroen Jansen studeert Energy & Environmental Sciences aan de Rijksuniversiteit Groningen. In deze master richt hij zich op Sustainable Energy, zowel op systeem- als technologisch niveau.  Naast zijn studie heeft Jeroen als Business Development Assistant bij Solarfields gewerkt, waar hij de ontwikkeling van duurzame projecten op een commercieel vlak heeft kunnen doorgronden. 

06 21 40 44 34

Jeroen van den Berg | Co-Founder

Jeroen studeerde Technische Natuurkunde en Technische Bestuurskunde in Delft en is ruim 15 jaar actief binnen de energiesector als analist, crisismanager en algemeen manager. In 2009 heeft Jeroen de stap gemaakt naar de Energy Valley regio als programmamanager van het Kenniscentrum Energie van de Hanzehogeschool Groningen. In 2012 is hij gestart met de realisatie van EnTranCe waar hij tot 2017 directeur was. Tussen 2017 en 2019 heeft Jeroen gewerkt als sr. business developer duurzame energie bij TNO.

06 13 65 28 53

Sybren Jansma | Senior Advisor

Sybren is 3-voudig Olympiër, studeerde Human Technology en Milieu en Natuurwetenschappen. Na zijn sportcarrière is hij zich gaan richten op duurzaamheid. Hij heeft verschillende projecten rondom de optimalisatie van de biogasketen gedaan om biogas zo efficiënt mogelijk in te zetten. De laatste jaren heeft hij kennis opgedaan in de energiemarkt aan de leverancierskant en als business developer gewerkt het mogelijk maken van het slimladen van elektrische voertuigen.

06 41 84 22 51

Robin Hermes | Data Scientist

Robin Hermes heeft de studies Artificial Intelligence en Sustainable Entrepreneurship aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond, waardoor hij vanuit technisch, commercieel en maatschappelijk oogpunt naar de energietransitie en flexibiliteitsoplossingen kijkt. Tijdens zijn werk als Software Engineer bij Slimmer AI en Asset Manager bij Solarfields heeft hij de nodige ervaring op het gebied van IT-oplossingen en duurzame energie opgedaan. 

06 21 38 52 19

Alfred Rodenboog | Data Scientist

Alfred studeert Chemical Engineering en Technology and Operations Management in Groningen. Hij haalt energie uit het bedenken van slimme oplossingen voor business cases met een maatschappelijke waarde. Door zijn combinatie aan studies heeft hij zowel ervaring met de technische als de commerciële aspecten van een business case en is hij in staat snel de kansen en gevaren in kaart te brengen. In 2019 is hij vanuit zijn Masterscriptie over het verminderen van netcongestie met behulp van opslag begonnen met het werken voor Repowered. 

06 25 32 82 96